Verzekeringen

Verzekeringen

                            

      

 

 

 

                                     Onafhankelijk, Deskundig en Vertrouwd

                       Welkom bij Advies Centrum Hypotheken

 

 

Advies Centrum Hypotheken biedt je, als ondernemer of particulier, inzicht in je financiële situatie voor zowel schadeverzekeringen, levensverzekeringen, hypotheken en pensioenen.

Door onze jarenlange ervaring in de verzekeringsbranche, hebben wij veel kennis van risico's en oplossingen voor de MKB'er, ZZP-er en de particuliere klant.

Samen brengen wij met jou door middel van een inventarisatie je huidige (financiële) situatie in kaart. Wij adviseren of en hoe je specifieke risico's kunt voorkomen of kunt opvangen. Als je jezelf tegen bepaalde risico's wilt verzekeren, dan biedt Advies Centrum Hypotheken je hulp bij het kiezen van een product dat aansluit bij je specifieke situatie.

Wij zijn een landelijk werkend, onafhankelijk intermediair en zijn financieel niet gebonden aan een bank of verzekeringsmaatschappij.

Ons doel is een langetermijn relatie met je op te bouwen. Een advies over risico's en verzekeren is geen momentopname, maar moet in een periodiek overleg worden besproken, zodat je straks niet voor verassingen komt te staan.

Neem gerust contact met ons op om samen de particuliere en zakelijke risico's die je loopt te inventariseren.

 

                                           Verzekerd van persoonlijke aandacht

 

 

Online hulp

+0000-445538

24 hours online support our customer. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit.

.